.

CNry1HJXAAAEtTM

Els jugadors del Nàstic al vestidor. Foto:David Rocha a Tuiter

El Nàstic s’abona a les remuntades a les dues primeres jornades de lliga. Els de Vicente Moreno aixequen un 1 a 0 en contra i acaben guanyant a Tenerife el primer partit de la temporada a la segona jornada de lliga.

Els grana després d’una primera part on han controlat l’encontre han vist com en una primers minuts esbojarrats el Tenerife aprofitava un desconcert defensiu per avançar-se en el marcador.

Una possible falta del “choco” Lozano en entrar en joc perillós sobre Pablo Marí ha fet que els canaris s’hagin avançat en el marcador amb l’1 a 0 quan només s’havien jugat tres minuts a la segona part.

Vicente Moreno ha reaccionat des de la banqueta fent entrar Achille Emana que ha canviat el ritme del partit i ha facilitat la reacció grana.

Una jugada llarga a la sortida d’un córner que habilita Ferran Giner des de la banda esquerra, la pentina Rayco i Pablo Marí la remata a porta de forma acrobàtica fent l’empat al marcador quan ja s’havien jugat vint minuts de la segona part.

El partit ha entrat en una fase sense control i convertit en un passacarrer autèntic que ha beneficiat al conjunt grana amb més encert i més fresc per poder acabar sumant els tres punts amb una centrada novament de Giner i rematada de cap de Jean Luc.

El jugador de la Costa d’Ivori s’ha estrenat com a golejador en el seu segon partit a Segona A quan només mancaven sis minuts per acabar el partit.

Els grana han tornat a treure caràcter per remuntar novament com ja van fer a la segona jornada.

A l’acabar el partit el tècnic grana Vicente Moreno bromejava a la sala de premsa on deia que “Ja hem esgotat les remuntades aquest any”.

El Nàstic ara mateix i de forma testimonial es situa quart a la classificació amb quatre punts i en zona de play-off d’ascens després de dues jornades jugades.

Els grana jugaran la pròxima setmana davant del Girona el derbi català de la segona A a partir de les sis al Nou Estadi.

La FITXA:

Nàstic: Reina, Gerard, Xavi Molina, Pablo Marí, Mossa (Emana min66), Sergi Tejera (Fali min45), David Rocha, Jean Luc, Rayco, Ferran Giner i Àlex López (Marcos Min 82).
Tenerife: Dani Hernández, Raul Camara, German, Carlos Ruiz, Cristian, Abel (Omar min 45), Vitolo, Lozano (Cristo min66), Suso, Aitor Sanz , Pedro Martin.
Àrbitre:Jose Luis Monuera Montero Targetes Grogues: Aitor Sanz, Cristian Garcia, German, Carlos Ruiz, Raúl Camara pel Tenerife. Mossa, David Rocha, Tejera pel Nàstic
Gols: 1-0 Choco Lozano (min48), 1-1 Pablo Marí (min 65) 1-2 Jean Luc (min84)
Estadi: Heliodoro Rodríguez López