.

Arribada de l'aigua de Sant Magí. Foto: Tarragona 21

Arribada de l’aigua de Sant Magí. Foto: Tarragona 21

Aquesta tarda a les sis de la tarda i per carretera de Santes Creus han arribat els portants de l’aigua a Tarragona. Després d’un tomb per la ciutat, els carros s’han concentrat a les set a la Plaça de la Font abans de que començar el seguici fins el portal del carro. Una multitud expectant s’ha reunit a la plaça de l’Ajuntament per acollir els portants a la seva arribada.

Amb el Seguici de Sant Magí, integrat pel penó de la festa a cavall, Magí de les Timbales, gegantons Negritos, Gegants Moros, Gegants Vells de la ciutat i del Cós del Bou, Nanos Vells, Nanos Nous, Ball de Bastons, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, grallers, timbalers, carros enramats i carrossa enramada del sant. L’Itinerari serà: c. Cós del Bou, baixada de la Pescateria, c. de la Nau, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, c. Pare Iglésias, c. de les Coques i c. Arc de Sant Llorenç / Portal del Carro.

A l’arribada les colles castelleres de la ciutat han fet un pilar al Portal del Carro per saludar a l’arribada de l’aigua de Sant Magí.

Al vespre la plaça del Rei acollirà un dels actes més multitudinaris del Sant Magí com és la revetlla remullada. Les darreres previsions són més bones i sembla que la pluja quedarà restringida al migdia i per tant la remullada podrà remullar de veritat a tots aquells que vagin fins la plaça del Rei.

No molt lluny a la plaça de la Font la revetlla de la vigília de Sant Magí concentrarà a dues de les orquestres de més recorregut al país com són la Mitjanit i la Girasol. Les dues faran ballar al ritme de verisons fins ben entrada la matinada a tots aquells que vagin fins la Plaça de la Font.

Arribada de l'aigua a la Plaça de la Font  dimarts 18 d'agost del 2015. Foto: Tarragona21

Arribada de l’aigua a la Plaça de la Font dimarts 18 d’agost del 2015. Foto: Tarragona21