.

Álex López ja amb la samarreta del Nàstic Foto:Tarragona21

Álex López ja amb la samarreta del Nàstic Foto:Tarragona21

Alex López ha fet els seus primers tocs de pilota amb la samarreta del Nàstic.

Ho ha fet en aquella tradicional imatge de qualsevol presentació amb cara i ulls i amb la mirada fixada en els amics i familiars que l’han vingut a saludar.

Per aquest jove davanter de vint-i-dos anys el Nàstic està cridat a ser el seu refugi perfecte els pròxims quatre anys, que són les temporades per les que el jugador de Calafell ha fitxat pel club grana.

L’ex del Reus arriba amb l’aval d’un bona temporada sota les ordres de Curro Torres i amb l’interrogant de saber exactament quan ha pagat el Nàstic per fer-se amb els seus serveis.

El president, Josep Maria Andreu, ha anunciat que el club tarragoní hauria pagat traspàs per tenir a Àlex López a les seves files però no ha volgut especificar la xifra. Segons ha pogut saber Tarragona21 de fonts properes al València el Nàstic hauria pagat al voltant de 200.000 euros al club “che” per fer-se amb Àlex López.

Andreu ha etiquetat a Àlex López com el 9 referència d’aquest Nàstic 2015/16

El davanter arriba al Nàstic després de jugar l’última temporada al València B sota les ordres de Curro Torres. Allí va fer onze gols, cinc d’aquests en un mateix partit.

El jugador ha deixat clars els motius que l’han portat a Tarragona “el primer que em fa decidir la grandesa del club i les ganes de progressar. Quan es va acabar la temporada ja es van posar en contacte amb el meu representant. Ha estat complicada la negociació però ara al València és complicat fer un pas endavant.

La responsabilitat és la mateixa venir i donar-ho tot pel club”.

El director esportiu del Nàstic Emilio Viqueira ha destacat la bona entesa des del primer moment. “La predisposició d’Àlex López ha estat magnífica i hem aconseguit que sigui aquí finalment. El València es queda un percentatge per la venda”.

Emana ho té a les mans

“Achille Emana porta dos dies aquí volem saber si ell es troba content i ha de decidir ell”. Així de clar ha estat Emilio Viqueira quan se li ha preguntat sobre el futur d’Achille Emana.

Després que Vicente Moreno mostrés el seu clar interès pel jugador el mateix president, Josep Maria Andreu, ha reconegut que existeix un preacord però que dependrà del jugador seguir, o no, a Tarragona.

Emana tindrà a les seves mans la decisió final de poder seguir al Nàstic o triar alguna altra opció per un jugador de 33 anys però que encara sembla que té futbol a les seves botes.

Els grana tenen pràticament tancada una plantilla on ara toca alleugerir el nombre de futbolistes d’on com a mínim tres jugadors haurien de marxar els pròxims dies. Luismi, Pol Bueso i Marc Martínez.