.

Orukpe amb la samarreta de la seva selecció.

Orukpe amb la samarreta de la seva selecció.

El CBT segueix buscant al mercat el substitut de Dominique Ferguson. El darrer en sumar-se a la llista és el pivot nigerià Ehimen Orukpe. Segona 24segons.cat el jugador no té minuts al seu actual equip, l’Osca, i el conjunt aragonès el podria tallar els pròxims dies. La incorporació d’un pivot grec a l’Osca aques mateix divendres facilita encara més la sortida d’Orukpe.

Ehimen Orukpe (25anys) és un cinc de 2,15 que s’adapta a les característiques de jugador que busca el conjunt blau per donar força al seu joc interior.

Orukpe que ha tingut una presència pràticament testimonial a la LEB Or podria ser un valor important pel CBT en la seva aventura de buscar la permanència a la LEB Plata. Orukpe va jugar a la universitat de Wichita State. A la lliga espanyola ha jugat a Múrcia (ACB) i aquesta temporada a Osca on els seus números són discrets 16 partits jugats, 14:30 minuts de joc, 4,1 punts (48% en tirs de camp), 4,6 rebots i 4,6 de valoració per partit.

Orukpe és ara la primera opció d’una llista on hi ha també un pivot americà i el lituà Darius Silinski que hauria perdut força en les últimes hores.

Quim P. Casadesús