.

L'Altafulla Mar Hotel disposarà de 136 habitacions

Altafulla comptarà des del proper mes de maig del 2015 amb el nou Altafulla Mar Hotel, un establiment de caràcter vacacional, 4 estrelles i 136 habitacions ubicat a la tranquil·la població costanera situada al nord de la Costa Daurada i que compta amb un nucli històric declarat bé cultural d’interès nacional.

Edificat a tant sols 100m de la platja d’ Altafulla i del passeig marítim Botigues del Mar, l’establiment disposa d’una ubicació privilegiada amb accés directe a tots els serveis municipals del poble: farmàcia, correus, serveis bancaris etc. Gràcies a geografia de la zona del Baix Gaià, els clients allotjats poden gaudir d’excursions a peu i en bicicleta pels voltants de la desembocadura del riu Gaià i gaudir de la seva flora i fauna, així com descobrir verges i paradisíaques platges com la pròpia d’ Altafulla, Cala Tamarit, Cala Fonda o la coneguda Platja de la Mora. A nivell cultural, l’hotel es troba a tant sols 10 minuts de Tarragona, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per l’ UNESCO l’any 2000.

L’hotel, obert durant tota la temporada estival, estarà enfocat al turisme vocacional i familiar i comptarà amb 3.000m2 de jardins, 2 piscines (1 d’infantil), restaurant bufet, lounge bar, pool restaurant i una refrescant zona chill out amb música en directe cada vespre d’estiu tant per al públic allotjat com per visitants de la zona. L’establiment disposa de 4 tipus d’habitacions, totes elles amb terrassa, 64 de les quals son de categoria estàndard, 43 habitacions superiors amb vistes als jardins i piscina, 14 de tipus extra superior amb capacitat màxima de fins a 6 persones i 12 espaioses suites amb terrassa privada a l’àtic de l’edifici que compten amb envejables vistes al nucli marítim del poble, el mar mediterrani i el Castell de Tamarit a l’horitzó.

La proposta gastronòmica de l’establiment oferirà l’essència de la cuina mediterrània de qualitat amb producte de km 0 i de mercat, distribuint tot el ventall culinari entre bufets de caire temàtic, àpats informals a peu de piscina o creatives tapes per compartir a l’espai lounge.

L’Altafulla Mar Hotel comptarà amb grans espais completament equipats tecnològicament per tal de poder donar servei a convencions, reunions d’empresa, presentacions i celebracions familiars tals com bateigs, comunions o enllaços de fins 200 comensals.

L’establiment és propietat i ha estat edificat pel grup constructor Nadal Almirall, que compta amb una trajectòria de més de 50 anys en el món de la construcció. La direcció de l’Altafulla Mar Hotel va a càrrec de Jordi Ferré i la direcció de l’àrea de restauració i cuina està liderada per l’altafullenc Bernat Cañellas.

L’establiment disposa de pàgina web: www.altafullamarhotel.com, i ja ha començat a admetre les primeres reserves de cara a la temporada 2015 a través del seu correu electrònic info@altafullamarhotel.com