.

L'escola bressol municipal està precintada. Foto: Sergio Granero

L'escola bressol municipal està precintada. Foto: Sergio Granero

El nen mort, dimarts passat, a l’escola bressol municipal de Vinyols i els Arcs s’hauria electrocutat. Aquesta seria la principal conclusió de l’autòpsia que els professionals mèdics de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona li han realitzat a l’infant de dos anys, segons ha pogut saber Reusdigital.cat. La hipòtesi de la investigació policial oberta és que la llar d’infants tenia alguna instal·lació elèctrica en mal estat i que això hauria provocat el fatídic accident.

Davant dels resultats de l’autòpsia, els Mossos d’Esquadra mantenen el precinte de l’escola bressol que es va iniciar fa dos dies i confirmen a Reusdigital.cat que el cas s’ha portat als jutjats. Fonts dels pares consultats per aquest mitjà indiquen que aquests s’haurien queixat en diverses ocasions de l’existència d’un cable que si es trepitjava dónava electricitat i que el nen mort s’hauriat rampat després de fer jocs d’aigua.

En declaracions a aquest mitjà, l’alcalde de Vinyols i els Arcs, Josep Maria Vidal, ha indicat no tenir els resultats oficials de l’autòpsia, i que per això, no podia fer una valoració. No obstant, ha afirmat que no tenia constància de les possibles deficiències dins de l’escola i que si hagués estat així, el consistori ho hagués arranjat.

El nen de dos anys va morir, dimarts passat, després de defallir al terra de l’escola bressol municipal. Els Serveis d’Emergència Mèdica (SEM) el van intentar atendre al lloc dels fets i el van portar al Centre d’Assistència Primària (CAP) de Riudoms, però no van poder fer res per salvar la seva vida.