.

L'actuació es podrà veure dijous 26 i dissabte 29.

L'actuació es podrà veure dijous 26 i dissabte 29.

La companyia d’Altafulla ‘Rosa Negra’ presenta, en el marc de la nit de brúixes Mirall de Venus. Especial nit de brúixes. L’espectacle tindrà lloc al casal municipal d’Altafulla, aquest dijous, 26 de juny, a partir de dos quarts de 9 del vespre. I també es podrà veure en una segona representació, diumenge 29, a partir de les 7 de la tarda.

La companyia Rosa Negra neix al 2012 en motiu de la creació de l’espectacle-perfomance de carrer de la Nit de Bruixes d’Altafulla. Dos anys després Raïssa Janer, coordinadora del projecte, vol omplir de contingut la temàtica aportant els textos poètics de Raquel Martínez, que canten tant amb elements simbòlics com amb referències mitològiques al Femení Universal. És precisament el Femení el que inspira Raïssa Janer i el que dóna nom a la companyia. Rosa Negra és una aroma, un Aire que ens connecta amb la Terra, un espai creatiu que té la Dansa com a eix fonamental i fusiona alhora la música, el cant i la poesia.
El cartell promocional de l'acte.

El cartell promocional de l'acte.

“Mirall de Venus, Especial Nit de Bruixes” és una aproximació artística i personal als imaginaris femenins universals, des dels Celtes fins a l’Àfrica, passant per l’Índia i l’Orient. Una mirada transversal i transcultural del Femení per desembocar en la tradició popular ibera i catalana de les bruixes, tot capgirant el mite i aportant una nova visió, íntima i subjectiva, de la condició de Bruixa, així com dels cicles de llum i foscor en l’ànima col·lectiva.

La companyia comptarà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla, ja que actuarà la professora d’arpa Yanela Lojos i, diumenge, alumnes de cant coral sota la batuta de la directora de l’escola, Núria Riambau, que recuperaran cançons de la Cantata Pet Sus Fulla –creada per commemorar el vintè aniversari de l’escola— en homenatge a la Xoixeta i les bruixes d’Altafulla.

Dansa, Música i Poesia es fusionen per crear un espectacle fresc, dinàmic, sensual, oníric, proper i emotiu. Les bruixes ja remenen el calder… L’espectacle tindrà lloc al Casal Municipal la Violeta d’Altafulla dijous 26 de juny a les 20:30h i diumenge 29 de juny a les 19h. Entrades a la venda a Aire de Terra, Original Pilates Studio (C/ Miquel Amorós, 2, Altafulla), Oficina de Turisme d’Altafulla i Cafeteria la Perla (Altafulla). I per internet enviant un correu a raissajaner@hotmail.com. Anticipada 10€, Taquilla 15€, 7€ (per nens i nenes de 5 a 10 anys).