.

Un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu

Un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu

Els Mossos d’Esquadra informen de la detenció de sis persones al Tarragonès per estafa, receptació i simular delictes amb vehicles el dia 10 de febrer.

Els detinguts tenen edats compreses entre els 27 i 49 anys. D’ells, quatre són de nacionalitat espanyola i dos marroquina, tres veïns de Tarragona, un del Catllar, un de Valls i un altre d’Alcover, com a presumptes autors de delictes d’estafa, receptació i simular actes delictius a vehicles.

Concretament compraven vehicles a persones que tenien problemes econòmics en un taller de Constantí al Tarragonès, pactaven amb ells la venda dels vehicles, principalment motocicletes, i posteriorment feien que els propietaris denunciessin la seva sostracció.
El taller procedia al desballestament dels vehicles, desmuntava les peces, feia desaparèixer els números de bastidor i la matrícula i posteriorment venia les peces.

Entre els detinguts, propietaris del taller, treballadors i un venedor que han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el passat 12 de febrer al Jutjat de primera instància i instrucció núm 5 de Tarragona.