.

.

TOTS 21


Un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu

Un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu

Els Mossos d’Esquadra informen de la detenció de sis persones al Tarragonès per estafa, receptació i simular delictes amb vehicles el dia 10 de febrer.

Els detinguts tenen edats compreses entre els 27 i 49 anys. D’ells, quatre són de nacionalitat espanyola i dos marroquina, tres veïns de Tarragona, un del Catllar, un de Valls i un altre d’Alcover, com a presumptes autors de delictes d’estafa, receptació i simular actes delictius a vehicles.

Concretament compraven vehicles a persones que tenien problemes econòmics en un taller de Constantí al Tarragonès, pactaven amb ells la venda dels vehicles, principalment motocicletes, i posteriorment feien que els propietaris denunciessin la seva sostracció.
El taller procedia al desballestament dels vehicles, desmuntava les peces, feia desaparèixer els números de bastidor i la matrícula i posteriorment venia les peces.

Entre els detinguts, propietaris del taller, treballadors i un venedor que han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el passat 12 de febrer al Jutjat de primera instància i instrucció núm 5 de Tarragona.