.

Cartell de la jornada

Cartell de la jornada

El Club Rugby Tarragona organitza per aquest dissabte, 25 de gener, una jornada de portes obertes amb la modalitat rugbi 3×3 amb l’objectiu de donar a conèixer la pràctica d’aquest esport. D’11 del matí a 1 del migdia, nens i nenes a partir dels cinc anys tindran l’oportunitat de jugar a rugbi de la mà dels entrenadors i monitors de l’Escola del Rugbi Tarragona.

El mateix dissabte, les categories promeses (Sub 16 i Sub18) es desplaçaran a Barcelona i a Vilanova, respectivament, per disputar els partits corresponents a la setena jornada de lliga. Els Sub 16 s’enfrontaran contra CNPN Enginyers, a la Mar Bella, i els Sub 18 contra SEL Vilanova, a la capital del Garraf. Els Sub16 ocupen la setena posició en la classificació i CNPN la desena. Pel que fa als Sub18, el Rugby Tarragona ocupa el segon lloc, amb 22 punts, i el SEL Vilanova el setè, amb 12.

El diumenge l’equip sènior es desplaçarà a Lleida per jugar el segon partit de la segona volta contra INEF Lleida. L’encontre es preveu difícil ja que els de la Terra Ferma ocupen el segon lloc en la classificació i els de Tarragona la vuitena.

/* JS para menú plegable móvil Divi */