.

L'arquebisbe de Tarragona i l'alcalde de Salou

L'arquebisbe de Tarragona i l'alcalde de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut aquest dilluns la visita de l’ arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol,  acompanyat del mossèn Santiago Soro i altres membres de Càritas. Batlle i arquebisbe han intercanviat impressions de l’actual situació del municipi i de la feina que es realitza des de Càritas i han repassat les diferents vies de col·laboració “en benefici de la gent que més ho necessita”. L’alcalde de Salou ha lliurat un obsequi de la ciutat, un Jaume I, a l’arquebisbe que a més, ha signat el Llibre d’Honor del Municipi.

L’arquebisbe ha recordat que els diferents programes de Càritas posen de manifest “els valors d’ajuda i solidaritat de les persones”. Per la seva banda, l’alcalde ha tornat a destacar la gran tasca i organització de l’entitat i ha remarcat que és necessària la col·laboració entre aquesta entitat i l’Ajuntament perquè l’administració no pot assumir en solitari la demanda social actual.

Ocupació, la prioritat

L’alcade ha tornat a remarcar que “la prioritat és generar ocupació” i actualment “la ciutat es troba en un bon moment pel que fa a futures inversions que segur repercutiran en la qualitat de vida de la ciutadania”. El mossèn Santiago Soro ha destacat que Càritas és a més un espai on molta gent pot participar de la solidaritat i ha explicat com “moltes persones el que demanen és l’oportunitat de treballar pels altres com a voluntari”.

El dia 15 de juny de 2004 el papa Joan Pau II el va nomenar arquebisbe de Tarragona, arxidiòcesi metropolitana i primada, responsabilitat que, fins al moment present, comporta la presidència de la Conferència Episcopal Tarraconense