.

Josep Prat (dreta), acompanyat del seu advocat

Josep Prat (dreta), acompanyat del seu advocat

Els quatre fills de l’expresident de l’ICS i exdirector general d’Innova, Josep Prat, també estan imputats en el cas de les ambulàncies de l’Ebre. Segons ha confirmat el TSJC, el titular del jutjat d’instrucció número 3 de Reus els acusa dels delictes de blanqueig de capitals i de falsedat documental. Per la seva banda, Prat està acusat també de blanqueig i dels delictes de suborn, tràfic d’influències i alternació del preu de concurs públics. Tots cinc van declarar divendres als jutjats de Reus dins la peça secreta número 7 del cas Innova. El jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs, com també va fer amb el president d’Ambulàncies Baix Ebre, Bernardo Coslado García, també imputat en el cas.

La declaració de Josep Prat i dels seus quatre fills, en qualitat d’imputats, es va produir poques hores després que divendres passat al migdia declarés com a imputat el president i administrador únic de l’empresa Ambulàncies Baix Ebre, amb seu a Roquetes (Baix Ebre), Bernardo Coslado García.

Coslado va ser detingut per la Guàrdia Civil dijous de la setmana passada, i divendres el jutge del cas Innova el va deixar en llibertat provisional sense fiança imputant-li presumptes delictes de suborn, tràfic d’influències i delicte societari per contractacions que el grup de serveis sanitaris Sagessa, integrat a Innova, hauria fet amb la seva empresa.