.

Les autoritats locals i de l’organització, amb els jugadors del partit inaugural. Foto: Cedida

La segona edició del torneig “Salou Handball Cup Mare Nostrum” es troba ja en marxa. El trofeu es disputa des d’aquest dijous, 28 de març, i fins a dissabte, dia 30, al Pavelló Ponent de Salou i al Pavelló Cap Salou; tot i que divendres els partits es jugaran a Ponent i al Pavelló Joan Rebull de Reus. Una de les novetats d’enguany és que, per primer cop, també juguen equips femenins.

La competició inclou les categories aleví, infantil i cadet masculí i femení, a més de comptar amb la participació d’entitats com el Club Handbol Salou, el FC Barcelona, el CH Costa Daurada, el BM Basauri del País Basc, el Club Handbol Parets, l’Ascó i el Vilanova. També hi ha el CB Kukullaga, l’HC Perelló, el CH Cambrils, els Escolapis, A i B, els Maristes Rubí i el Torrero, entre altres.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assistit a l’inici del torneig avui dijous, a més del regidor de Foment de l’Esport, Yeray Moreno. I també la presidenta del Club Handbol Salou, Laura Molero; el delegat territorial de la Federació Catalana d’Handbol a Tarragona i Terres de  l’Ebre, Xavi Simon; i el CEO de Mare Nostrum Cup, Albert Viñas, entre altres.


Altres notícies:


En el decurs del seu parlament, l’alcalde ha destacat la consolidació del torneig i ha emfatitzat l’empoderament de l’esport femení, tot felicitant el Club Handbol Salou i els organitzadors de la Mare Nostrum Cup, que s’ha convertit en un dels esdeveniments més grans de la història i ha escollit, per fer-ho, la capital de la Costa Daurada,.

Per la seva part, la presidenta del Club Handbol Salou ha posat en valor, també, la participació dels equips femenins i ha agraït la participació dels jugadors i jugadores i la col·laboració de l’Ajuntament, pel seu suport.

El primer partit de la competició s’ha disputat aquest dijous entre l’equip infantil del Club Handbol Salou i el FC Barcelona, al Pavelló Municipal d’Esports de Ponent.

Cal destacar que els esportistes de la “Salou Handball Cup Mare Nostrum” han protagonitzat una desfilada de presentació aquest dijous al vespre pel passeig Jaume I, juntament amb els jugadors/es de la Mare Nostrum Cup Easter 2024 de futbol.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */