.

29a Edició de Sant Silvestre a Tarragona amb 600 participants

29a Edició de Sant Silvestre a Tarragona amb 600 participants

Últim dia de l’any, i perquè no, última remullada a la platja tot i les temperatures. Com marca la tradició, aquest 31 de desembre la Platja de la Comandància a Tarragona ha acollit el Bany de Sant Silvestre on enguany han participat al voltant de 600 persones.

Els més valents de Tarragona i voltants s’han concentrat aquest mig dia i des de ja fa 29 anys a la platja petita de la ciutat per fer l’últim bany desafiant el clima fred de desembre. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i en representació del Port, Joan Basora, han donat el tret de sortida i els 600 valents i valentes han sortit disparats cap a l’aigua. Alguns han entrat sencers i ràpidament han sortit, altres només s’han atrevit a introduir un peu i no han fet un pas més enllà. I els hi ha que ja estan acostumats i han xalat de valent.

Els participants fent cua per rebre cava, neules i caldo calent

Els participants fent cua per rebre cava, neules i caldo calent

Entre els que han pres part a la ‘remullada’ també s’hi ha pogut veure l’equip de Rugby Tarragona, que un any més ha participat de la tradició. El Rugby Tarragona ha comptat amb la presència d’una quarantena de membres entre jugadors i socis i sòcies que no s’han volgut perdre l’esdeveniment. Previ al bany i per entrar en calor s’ha dut a terme l’últim entrenament de l’any a la mateixa platja del Miracle.

L'equip del Rugby Tarragona

L'equip del Rugby Tarragona

L’A.V.V del Port organitza l’acte des de fa 4 anys i ha repartit als participants cava, neules, samarretes i caldo calent. El president veïnal i organitzador, José Ruiz, ha comentat a Tarragona21 que estan molts satisfets amb la bona acollida que té aquest esdeveniment any rere any i cada cop amb més participants. Ruiz recorda que l’any vinent es compliran 30 anys i ja estan pensant preparar alguna cosa especial per celebrar-ho.

>Pots veure el vídeo del Bany de Sant Silvestre junt a  la sortida de l’Home dels Nassos en –aquest enllaç-

-Adrià Recasens-

/* JS para menú plegable móvil Divi */