.


Circuit de la prova

Circuit de la prova

L’Ajuntament d’Altafulla ja ho té tot a punt per celebrar aquest diumenge, 26 de gener, la III Marxa dels Castells del Baix Gaià. Una caminada no competitiva que recorrerà els castells d’Altafulla, Ferran, la Riera (Castellot), el Catllar i Tamarit. Tot el recorregut tindrà com a eix central la llera del riu Gaià, i un dels punts de pas serà la seva desembocadura. Seran al voltant d’una quarantena de voluntaris els que col·laboraran en l’organització de l’esdeveniment i els que permetran que tot es desenvolupi segons el previst. El tret de sortida es donarà a dos quarts de 9 del matí i els participants tindran un marge de 7 hores i mitja per completar els 24 quilòmetres que conformen el recorregut.

Calçotada popular

Al final del recorregut tots i totes les participants podran gaudir d’una calçotada popular a Altafulla. Per a l’organització de l’esdeveniment, a part de l’ajuda de l’empresa Athleticevents, es compta amb la col·laboració de tres entitats del poble (Penya Ciclista Altafulla, Atletes d’Altafulla i LINK) que s’encarregaran de senyalitzar els diferents trams de que consta la prova. També han ofert la seva col·laboració els ajuntaments de la Riera i el Catllar, i el Patronat d’Esports i la regidoria de Mobilitat de Tarragona, municipis pels quals transcorre l’esdeveniment, juntament amb el terme municipal d’Altafulla.

El Centre d’Estudis d’Altafulla presentarà aquest dissabte el llibre ‘Gaietà Magriñà Salvat. Obra inèdita. Selecció d’escrits i música’. Un recull de treballs de l’altafullenc editat per la veïna Maria Porter i Moix. La presentació del llibre tindrà lloc el dissabte 25 de gener a les 19:30h al local de l’entitat. Gaietà Magriñà Salvat va néixer a Altafulla el 1901 i va morir el 1980. Va ser una persona polifacètica, en constant evolució ideològica i religiosa, compromès amb la seva comunitat, crític i autocrític, i amb una producció artística molt àmplia, tant musical, com literària, i escultòrica. Era autodidacta, fuster i durant trenta anys va ser organista de l’Església.

I Micro First Lego League de l’Institut d’Altafulla

Un grup d’alumnes de quart d’ESO de l’Institut d’Altafulla, a classe de tecnologies han estat preparant una competició de robòtica, la First Leago League, dissenyant els seus robots, preparant les estratègies més adients per complir les missions preestablertes i preparant un projecte científic per buscar solucions al repte que ens han plantejat enguany: la fúria de la natura (Nature’s Fury). Tindrà lloc el proper dissabte 25 de gener a les 11h del matí al gimnàs de l’Institut. D’aquesta fase sortirà seleccionat l’equip que competirà amb altres escoles i instituts de les nostres comarques de la FLL de Reus, que se celebrarà el dia 8 de febrer.

/* JS para menú plegable móvil Divi */