.

Un instant del sopar

Un instant del sopar

El Club Nàutic Cambrils es vestia de gala ahir al vespre. I és que celebrava el sopar dels seus 50 anys. Una vuitantena de persones, entre autoritats, socis i empresaris van ser els convidats d’una nit molt especial.

Joaquim Oliva, president del Club Nàutic, va voler fer servir la terrassa com a escenari, marc incomparable per divisar l’evolució del club, per brindar per aquest mig segle d’història. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació, Ricard Font , secretari d’infraestructures i mobilitat de la Generalitat de Catalunya i Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils, també van oferir unes paraules en aquest inici d’acte.

Joaquim Oliva, president del Club Nàutic, durant l'acte

Joaquim Oliva, president del Club Nàutic, durant l'acte

Joaquim Oliva, a més, els obsequiava a cadascun amb un llibre dels 50 anys del club. Una publicació que s’ha preparat amb molta il·lusió i de la qual s’ha mimat fins l’últim detall. Escrit per un petit grup de persones però que ha estat possible gràcies a més de trenta, que amb els seus testimonis, històries i anècdotes han ajudat a construir el relat de la història del club. Un club que naixia d’unes inquietuds l’any 1962 i que es feia oficial 2 anys més tard.

L'acte va tenir lloc aquest divendres

L'acte va tenir lloc aquest divendres

Dates, records, peripècies, anècdotes, entrebancs superats, moments difícils i èpoques brillants han fet evolucionar el Club Nàutic Cambrils i fer d’ell el que és ara.
Tot seguit els presents van passar al restaurant per gaudir del sopar, que es va allargar fins entrada la matinada i que va servir per recordar passat, parlar del present i fer plans de futur.

/* JS para menú plegable móvil Divi */