.

Cartell promocional de la gira teatral d’Antònia Font

El grup mallorquí Antònia Font omplirà de gom a gom aquest cap de setmana el Teatre Fortuny, amb dues actuacions per commemorar el 10è aniversari del Festival Accents. Les entrades per ambdós concerts, que es faran dissabte i diumenge, estan exhaurides.

Coincidint amb la celebració del darrer concert de retorn d’Antònia Font als escenaris, el grup mallorquí realitza una nova gira per teatres i per auditoris durant el 2024, que els portarà a viatjar per diversos punts de la geografia catalana, valenciana i balear amb 16 concerts confirmats fins al moment.

Després dels seu disc més experimental, Vostè és aquí (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida fins que el juny del 2021 una enorme lona al carrer Mallorca -enmig de l’Eixample de Barcelona- insinuava que el grup tornava amb una actuació al Primavera Sound. Després d’aquell concert, es va certificar el retorn dels mallorquins amb una gira de concerts de gran format, on va quedar palès que les cançons d’Antònia Font havien transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat.