.

Un moment d la celebració de la trobada

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha celebrat, aquest dijous i divendres, una trobada tècnica de treball amb tres dels principals operadors d’aigua de l’Estat espanyol. Destacats representants del Consorcio de Aguas Bilbao Bizkaia (CABB), l’Empresa Metropolitana de Abastecimiento y Saneamiento de Aguas de Sevilla (EMASESA) i el Conseller Delegat del Canal de Isabel II de Madrid han participat en aquesta cita.

L’alcalde de Tarragona i vicepresident del Consorci, Rubén Viñuales, ha donat la benvinguda als participants al Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona, des d’on ha destacat el compromís dels respectius organismes amb la gestió eficient i responsable de l’aigua, especialment en un context com l’actual.

Després de la recepció institucional a la casa consistorial, les oficines centrals del CAT a Tarragona han acollit una reunió tècnica de treball que, en paraules de Joan Alginet, President del Consorci, ha servit per “compartir experiències, reflexions sobre el present i futur de la gestió de l’aigua, i posar en comú projectes que ens inspiren mútuament”. Alginet, a més, ha recordat que el vincle i la voluntat de cooperació i col·laboració entre aquestes entitats gestores és històrica i permanent.

En aquest sentit, el President del CAT ha volgut destacar que “trobades com la que hem dut a terme aquests dies a Tarragona ens proporcionen una visió més àmplia del servei que oferim i, alhora, ens encoratgen a traçar estratègies compartides amb una perspectiva més transversal”. Durant la sessió de treball, a més, els assistents han analitzat i abordat, des de diferents vessants, l’actual situació hidrològica que es viu a Catalunya, el País Basc, Andalusia i la Comunitat de Madrid.