.

Una imatge dels treballs de millora. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està millorant el paviment asfàltic de l’avinguda Via Augusta de l’Hospitalet de l’Infant (l’antiga carretera de València). En concret, el tram que li faltava per arranjar de l’avinguda, des del càmping El Templo del Sol fins a la seva connexió amb la carretera N-340. La superfície total afectada és aproximadament de 1000 m2.

El paviment d’aglomerat asfàltic que hi havia en aquesta part de l’avinguda es trobava en un estat molt deficient, amb peladures, desgast i desaparició de l’asfalt original, a causa del deteriorament per les inclemències climatològiques, el trànsit de vehicles i antigues obres d’instal·lacions que s’han assentat amb el pas del temps.

Les obres es van iniciar ahir dijous 15 de febrer i duraran un parell de dies i les duu a terme de l’empresa adjudicatària PANASFALTO.

Aquests treballs tenen un cost aproximat de 60.000 euros i estan finançats íntegrament per una subvenció del Ministerio del Interior, que l’Ajuntament va obtenir l’any 2023 després de presentar-se a la convocatòria de les subvencions destinades a entitats adscrites al Plans d’Emergències Nuclear.

Aquesta subvenció té com a finalitat contribuir a fer efectives les previsions d’actuació contingudes en els corresponents Plans d’Actuació Municipal d’Emergència Nuclear (PAMEN). En aquest cas, ha servit per millorar una de les principals vies de concentració i evacuació de persones de la zona, càmpings, usuaris de les platges de l’Arenal, Cala d’Oques i platja del Torn de l’Hospitalet de l’Infant.