.

.

TOTS 21


LaPobla_Caminada_popular_2

L’acte va compta amb la participació dels voluntaris dels Jocs Mediterranis 2017.

Ahir diumenge va tenir lloc una nova caminada popular a La Pobla de Mafumet, en aquest cas en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física. Aquest tipus d’activitat, que el municipi pobletà celebra periòdicament, va reunir en aquesta ocasió 400 veïns i veïnes disposats a fer salut tot gaudint de l’entorn urbà i natural de La Pobla.

Com sempre, l’organització va preveure tres circuits de 3, 5 i 10 quilòmetres, per a que tothom pogués gaudir de la jornada esportiva al seu ritme i d’acord a les seves possibilitats. A més, l’Ajuntament va obsequiar tots els assistents amb una bossa d’avituallament, a fi que tothom tingués l’energia suficient per afrontar aquesta activitat.

D’altra banda, la caminada va comptar amb la presència de Gemma Solé, ex representant territorial de l’Esport a Tarragona, qui va acompanyar els pobletans i pobletanes en aquesta passejada per l’entorn de La Pobla. així mateix, l’acte també va reunir un grup de voluntaris dels Jocs Mediterranis 2017, dels quals el municipi pobletà serà seu en la categoria de futbol.