.

Una instantània de l'esdeveniment. Foto: Helder Moya

Una instantània de l’esdeveniment. Foto: Helder Moya

L’hotel Olympus Palace de Salou ha celebrat un espectacular còctel solidari el vespre d’aquest dimecres per lluitar contra la malaltia de l’Alzheimer. Un esdeveniment que ha sumat múltiples ajudes i que van destinades íntegrament a la Fundació Rosa Maria Vivar, entitat beneficiaria sense ànim de lucre i que desenvolupa projectes estratègics que tenen com objectiu contribuir en la prevenció de l’Alzheimer i donar resposta a les noves necessitats de malalts i famílies; que fomenta la recerca i que porta a terme accions divulgatives i de sensibilitat social.  La Fundació ha estat la entitat impulsora del Centre Terapèutic per l´Alzheimer i Unitat de la Memòria del Camp de Tarragona.

Més de 300 persones han assistit a un còctel que ha omplert d’una magnífica atmosfera solidaria el rooftop SUMMIT de l’hotel Olympus Palace. L’acte ha comptat amb nombroses personalitats del territori com Àngel Xifré, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona; l’alcalde de Salou, Pere Granados; l’alcalde de Tarragona, Ruben Viñuales; la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Anabel Martínez, i Gil Cristià, en nom de la propietat de l’hotel Olympus Palace.

Un altre moment de la vetllada. Foto: Helder Moya

Un altre moment de la vetllada. Foto: Helder Moya

Previ a l’inici del còctel, la doctora Clara Vila-Castelar, neuropsicòloga de l’Hospital General de Massachusets i instructora de l’Escola de Medicina de Harvard, ha realitzat una exposició sobre la situació actual de la malaltia de l’Alzheimer en matèria de prevenció i investigació. Es tracta d’una professional de prestigi de Tarragona, veu autoritzada en la matèria, i que no s’ha volgut perdre el còctel solidari.

Durant la nit els assistents han pogut assaborir l’excel·lent gastronomia de l’equip de restauració de l’hotel Olympus Palace. L’acte ha disposat també de la presència del xef amb una estrella Michelin, Pep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou. El còctel solidari ha estat amenitzat amb la música de l’artista Philioe Stanton i del Dj Javi Hidalgo. Un sorteig d’excel·lents regals ha posat el fi de festa.

Unes 300 persones han assistit al còctel. Foto: Helder Moya

Unes 300 persones han assistit al còctel. Foto: Helder Moya

L’organització del còctel solidari vol agrair la presència de les persones assistents, així com d’aquelles persones o entitats que han col·laborat mitjançant la fila zero. I també dels col·laboradors: Hotel Olympus Palace, Teixidó Òptiques, Grup Oliva Motor, Clos Galena, Observatori dels Drets Humans de Catalunya, Estrella Damm, Port Aventura, Parc Samà, Álvarez Catalunya, Pep Moreno, DJ Javi Hidalgo, Philipe Stanton, Vermut Miró, Camara Arrossera Montsià, Borges, Rabassa Arts Gràfiques, Hostatgeria de Poblet, Carbonicas Masquefina, Flashback Salou, Óptica Salas, Nespresso, Brisasol, Coca-Cola, Hermanos López Sánchez, Assolim, Jaume Abras SA, SERHS Alimentació, Pasteleria Buenavista, Luis Colet, Socalmar Exclusives, Lacteos Tarragona, Distribuciones Tachua, Garcimar, Bacardi i Supermercats Michelangelo.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */