.

Instant del Parc de Nadal de la Canonja

Instant del Parc de Nadal de la Canonja

Un any més, el Parc de Nadal que organitza l’ajuntament de la Canonja ha complert totes les expectatives. Amb vora 3.000 participants durant els tres dies que va estar obert (26, 27 i 28 de desembre), l’afluència de públic el consolida com “la millor oferta d’oci i lleure familiar per Nadal al municipi”, tal i com destaca l’organització. Enguany, la temàtica del parc ha estat la música i, a partir de les 7 de la tarda, hi havia una actuació musical que feia cantar i ballar a grans i petits. Un altre de les novetats va ser el Ball de Diables de la Canonja que va amenitzar cada jornada amb foc i dansa.

A diferència d’altres anys, en què els diferents espais temàtics i les diferents activitats estaven adreçades a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb inflables, circuits de psicomotricitat, ping pong, futbolí, tallers de pintura, de còmic, de manualitats, científics… Enguany s’ha afegit d’altres activitats com competicions de video-jocs, tallers de DJ, Reactable, adreçades a nois i noies fins a 16 anys.

Pel regidor de Cultura, Salvador Ferré, “l’objectiu de l’Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració de la Fundació En Xarxa, és dinamitzar el municipi durant les festes de Nadal, oferint una oferta de lleure durant les vacances escolars, a més de promocionar les diferents entitats i col·lectius del poble”. En aquest sentit, cal destacar que el consistori ha comptat amb la col·laboració d’empreses radicades al municipi com Basf,  Clariant, Liondellbasell, Sekisui, Bayer, E-on i Elix Polymers.

Vora 3000 persones han assistit al Parc de Nadal

Vora 3000 persones han assistit al Parc de Nadal

De la mateixa matera, entitats culturals i associatives  hi ha donat el seu suport, com ACMEA, l’Agrupament Escolta i Guia Bisbe Borràs, els Amics del Cavall de la Canonja, els Amics dels Gegants de l’Orfeó Canongí, l’AMPA Escola la Canonja, Beat Dansa, la Biblioteca Pública, el Club Excursionista la Canonja, el Col·lectiu de Dones, la Comissió Cavalcada, la Comissió de Carnaval, els Diables de la Canonja, l’Escola La Canonja, el Grup Hípic la Canonja, la Llar d’Infants Mare de Déu de l’Esperança i l’Institut Collblanc. “La seva implicació i ajuda així com la de la vintena llarga de joves voluntaris és fonamental per organitzar un parc d’aquestes característiques i dimensions a la Canonja”, afirma Ferré, que destaca la “inestimable col·laboració de tot el personal de protecció civil per a un desenvolupament amb seguretat del parc”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */