.

Cartell 2n Gran Trofeu Social Tarragona 2017

Cartell 2n Gran Trofeu Social Tarragona 2017

Aquest diumenge 9 de febrer tindrà lloc el 2n Gran Trofeu Social Tarragona 2017, amb sortida i arribada a la Ciutat de Tarragona. Els i les ciclistes sortiran a les 11 hores de la seu del Club Ciclista del barri Campclar i arribarà al Port (Tinglado 1 del Moll de Costa) a les 13:15 hores.

El circuït és de 90 quilòmetres per carretera. El recorregut passa per: Club Ciclista Campclar, Carretera Bellisens (Reus), El Morell, Vilallonga, El Rourell, La Masó, El Milà, Picamoixons, La Riba, Vilaverd, Montblanc, Coll de Lilla, Fontscaldes, Valls, Puigpelat, Nulles, La Secuita, El Catllar, i Port de Tarragona.

Està previst que corrin 150 corredors i corredores de gairebé totes les categories i edats: júniors, elit, sub-23, màsters (de 30, 40, 50, 60 anys). S’atorgaran 17 trofeus.

Per finançar l’equip i aquesta cursa d’aquest diumenge 9 organitzada pel Club Ciclista Campoclaro, s’ha comptat amb la marca de bicicletes Coluer i de Jocs Mediterranis Tarragona 2017, com a principals patrocinadors.

Han col·laborat també: Botiguers de Tarragona, Vulco, Esport.cat, Ibercaja, Automecànica i autoplanxa Platino, MP Group, Mopesa, Maesa, Federació Catalana de Ciclisme, Coca-Cola, Hotel Tarraco Park, Repsol, Dow, Parc Central, Ford, Brico Dépôt, Guàrdia Urbana de Tarragona, Inverse, Basf, Maquinsa, Port de Tarragona, Cepta, Patronat de Turisme Costa Daurada, Infomatic, Master rotulación.

Els corredors

El passat dissabte 25 de gener, davant de l’Ajuntament (a la plaça de la Font), va tenir lloc la presentació pública de l’equip de les categories “elit” i “sub23” del Club Ciclista Campclar-Coluer.

Aquest equip està integrat per 17 corredors:

· De categoria “sub23”: Francesc Espuny, Víctor Moreno, David Dalmau, Genís Soriano, Marc Cayuela, Cristian Astals, Gerard Armillas, Toni Martínez, Francesc Vidal, Marc Almeda, Alexi Hernández i Marc Muñoz

· De categoria “elit”: Francesc Gironès, Adrià Valls, David Aneas, Llibert Sendrós i Javier Garcia.

El seu director esportiu és Antonio Pineda, des de 2002 vinculat al Club Ciclista Campclar, un home d’experiència que fa trenta anys é director d’equips nacionals.

/* JS para menú plegable móvil Divi */