.

.

TOTS 21


Enguany, han estat els alumnes de 6è del Roquissar (imatge superior) i la classe de 4t A de La Portalada (inferior) els que més han anat a peu, en bicicleta o en patinet fins al seu centre escolar.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, han lliurat aquest matí els semàfors verds als alumnes de les classes de les escoles El Roquissar i La Portalada que més s’han implicat en el projecte ‘A peu al cole’.

Enguany, han estat els alumnes de 6è del Roquissar i la classe de 4t A de La Portalada els que més han anat a peu, en bicicleta o en patinet fins al seu centre escolar. Els premiats s’han endut una bossa amb marxandatge de la campanya ‘Combina i mou-te’, una gorra i un braçalet lluminós.

L’objectiu de la iniciativa és conscienciar a les famílies per aconseguir un municipi més sostenible i respectuós amb l’entorn natural i contribuir en el foment d’uns hàbits més saludables. Els escolars han pogut seguir els itineraris de forma divertida a través d’unes petjades pintades al terra. Els dos directors del Roquissar i La Portalada, Germán Martínez i Cristina González, respectivament, han coincidit en què iniciatives com aquesta haurien de repetir-se sovint durant tot el curs escolar.