.

Un any més, 1.200 esportistes de totes les edats han participat en la Peonada Popular de Tarragona, omplint els carrers de la nostra ciutat en un dels actes més clàssics i emblemàtics de les festes de Santa Tecla. La Peonada ha constat de 2 circuits, un de 5,8 km i l’altre de 3,4 km, adaptats per a totes les edats i nivells.

La jornada s’ha iniciat amb la sortida a les 10.00 hores des de Vidal i Barraquer (alçada edifici Tabacalera). El primer tinent d’alcalde, José Luis Martín, acompanyat de la Consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha donat el tret de sortida als 1.200 corredors i corredores.

Com des dels seus inicis, la Peonada ha estat una jornada familiar, no competitiva i on el més important és participar. S’hi han pogut trobar des dels nens/es que anaven al cotxet, als senyors/es de més de 80 anys. La consellera d’esports, Elisa Vedrina, ha volgut destacar “que la Peonada any rere any ens fa palès el fet que l’esport en família gaudeix d’un pes específic a Tarragona. L’activitat física és imprescindible pel desenvolupament harmònic de cada persona i la Peonada proposa una ocasió idònia perquè tota la família es mogui pels nostres carrers. No vull deixar de destacar el paper imprescindible de les persones voluntàries i col·laboradores que han treballat avui per tal que els participants hagin gaudit de la nostra Peonada”.