.

El secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, inspecciona el contingut de la caixa amb l’oferta de Hard Rock per construir el CRT de Vila-seca i Salou. Foto: ACN

L’exsecretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, serà un dels noms destacats de la candidatura d’ERC per a la demarcació de Tarragona a les eleccions al Parlament del pròxim 21 de desembre. Els republicans van celebrar aquest passats dilluns i dimarts al vespre congressos comarcals al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per escollir els noms que formaran la candidatura sense precisar encara la composició final i l’ordre, que seran decidits pròximament. Juntament amb Salvadó, destaquen els noms del fins fa poc delegat Govern al Camp de Tarragona i regidor de Valls, Òscar Peris; l’alcalde de l’Ametlla de Mar i vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) Jordi Gaseni; o el diputat al Parlament de Junts pel Sí i president regional d’ERC al Camp de Tarragona, Ferran Civit, entre d’altres.

En el cas de la Federació de l’Ebre, a banda de Salvadó –elegit pel Montsià- i Gaseni –pel Baix Ebre-, la regidora republicana de Tivissa i consellera comarca Montserrat Perelló representarà la comarca de la Ribera d’Ebre; la regidora d’Arnes i consellera comarcal Neus Sanromà ho farà per la Terra Alta.

Aquests candidats, així com la resta d’elegits als congressos d’aquesta setmana al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, configuraran la llista per la demarcació juntament amb els escollits pel congrés comarcal d’aquest dimarts al Baix Penedès, amb la diputada de Junts pel Sí i vicepresidenta del Consell Nacional Teresa Vallverdú.

ACN