.

200 persones participaran engany a la Jornada Diocesana del Voluntariat de Càritas Diocesana de Tarragona que tindrà lloc el proper dissabte 18 de novembre al Teatre Auditori de Salou, de les 9:30 h a les 17:30 h de la tarda.

Aquesta jornada, que tindrà com a  lema ‘CONSTRUÏM UNA CÀRITAS ACOLLIDORA’, comptarà amb el coordinador d’estudis de comunicació, sensibilització i incidència de Càritas Espanyola, Francisco Lorenzo, que presentarà la ponència ‘Alertes des de Càritas davant una cultura del descart’. i ens facilitarà un treball de reflexió amb les següents preguntes: Què implica aquesta “cultura del descart”? Com ens hem de posicionar des de Càritas davant d’aquests fets? Què podem fer per a treballar en línia a l’acolliment i no participar en la cultura del descart?

Després de la ponència, es projectarà un audiovisual dels voluntaris i de la tasca que fan a les seves Càritas Parroquials.

A continuació, hi haurà una sessió de teatre improvisat a càrrec de la companyia ‘Impro Acatomba’ amb més de 15 anys de trajectòria en el món escènic.

Després de dinar, els participants podran dirigir-se als locals del Filigrana de la Càritas Parroquial  de Salou, amfitriona de la jornada,  per a poder veure els treballs de costura que fan les voluntàries.

A les 16:00h, es clourà la jornada amb la celebració de l’Eucaristia presidida per Mn. Santi Soro delegat episcopal de la pastoral social, a la Parròquia de Santa Maria del Mar de Salou.