.

Cartell promocional de l'esdeveniment. Foto: Cedida

Cartell promocional de l’esdeveniment. Foto: Cedida

Altafulla es convertirà en la seu, a partir d’aquest divendres i fins el pròxim dimarts 2 de maig, del 5è Campus Trinat Experience, una experiència de turisme esportiu que organitza el Club Tri Nat amb activitats esportives i culturals, i amb el triatló com a eix central de l’esdeveniment.

El campus compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Jaume Sànchez, i dels Castellers d’Altafulla, com a entitat de cultura popular a la vila. Jaume Sànchez ha destacat aquesta experiència en l’aposta del consistori pel turisme esportiu a la vila.

El Campus Trinat Experience s’ha celebrat anteriorment a Carboneras (Parc Natural de Cabo de Gata-Níjar, Almeria), a Barreiros (Lugo), a Ardales (Màlaga) i a Cangas de Morrazo (Pontevedra). En aquesta 5a edició arriba a Altafulla on hi participaran un total de 18 esportistes en què realitzaran entrenaments de triatló, una ruta cicloturista per a conèixer la demarcació de Tarragona, una travessa nedant, un aquatló, un triatló, i diverses activitats relacionades amb l’entorn natural i la cultura popular.

Com en cada edició, es retrà homenatge a grans esportistes de la zona. En el cas d’Altafulla, l’organització ha confirmat que els protagonistes seran l’atleta Marta Camps, campiona del món Màster en els 800 i els 1.500 metres, i el triatleta de Tarragona, Rubén Otero. A més, part de les inscripcions al campus es destinaran a una entitat mediambiental local.

Està previst que l’Ajuntament d’Altafulla celebri unarecepció oficial al consistori, el pròxim dimarts 2 de maig a les 15 hores, amb els responsables del Club Tri Nat per fer balanç de l’experiència a la vila.