.

El Parlament ha aprovat una partida important per remodelar les urgències

El Parlament ha aprovat una partida important per remodelar les urgències

Els pressupostos de la Generalitat per 2014 s’han aprovat sense contemplar cap partida addicional per Tarragona ni el conjunt del Camp, a diferència d’altres territoris on sí s’han aprovat diners ‘extra’ que d’entrada no estaven als pressupostos; fet que ha denunciat la diputada socialista per Tarragona, Núria Segú. Així, la principal partida que el govern destinarà a la ciutat de Tarragona és la xifra ja anunciada d’1,5 milions per remodelar el servei d’urgències de l’Hospital Joan XXIII.

A la ciutat, les altres partides més significatives tenen a veure amb les obres de subministrament elèctric a Riu Clar, amb poc menys de 400.000 euros; o el pagament per l’arrendament de maquinària, per valor de 300.000 euros, a l’Hospital Joan XXIII.

Per últim, els pressupostos també contemplen una partida de 302.000 euros en concepte de col·laboració amb els Jocs del Mediterrani.

Sense cap novetat també s’han aprovat les partides relatives a la resta del Tarragonès. En aquest sentit, destaquen els 14’7 milions d’euros per la presó del Catllar, o els 3,5 milions d’euros de la C-14.

‘Desatenció’ del territori

Tots els partits al Parlament, a excepció de CiU i ERC, han criticat la ‘desatenció’ del pressupostos respecte el Camp de Tarragona. En aquest sentit, la diputada Núria Segú ha subratllat a aquest mitjà la falta d’inversió en una sèrie de temes: “A Tarragona falten inversions en matèria educativa, especialment a l’Escola l’Arrabassada”, ha subratllat. Però, en especial, Segú ha lamentat que “no hi hagi ni un euro per invertir en patrimoni històric”.