.

.

TOTS 21


Activitats 15 anys

Diumenge 22 de maig va tenir lloc la celebració del 15è aniversari de Piscines Vila-seca, a les instal·lacions del Campus Educatiu i Esportiu, on s’hi van organitzar diferents activitats per tal que els seus usuaris poguessin gaudir d’una intensa diada esportiva.

A més d’aquestes activitats dirigides, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; la directora de les Piscines, Judith Colomer; el director general d’Igesport, Francesc Segura i el regidor d’Esport, Francisco J. Almazán, van lliurar les samarretes commemoratives als “Abonats Pioners” de Piscines Vila-seca, després dels parlaments oficials, i finalment, diversos membres de la Corporació, juntament amb els representants d’Igesport i usuaris de les Piscines van fer el brindis de celebració per aquest 15è aniversari.

Durant el matí, els diversos usuaris van participar en les masterclasses organitzades de Spinning, Body Combat i Zumba, i també van poder assistir a l’exhibició que va oferir la Fundació del Futbol Club Barcelona.

El Complex Piscines Vila-seca es va inaugurar el 26 de maig de 2001 i està ubicat al Campus educacional i esportiu de Vila-seca, a l’av. de l’Alcalde Pere Moles. És un equipament municipal gestionat en concessió per l’empresa IGESPORT i en aquests moments té prop d’un miler d’usuaris. El complex consta de piscina coberta i una descoberta (en servei a partir del proper mes de juny), diverses sales d’activitats dirigides, una gran sala de gimnàs, sauna, hidromassatge i altres serveis