.

Signatura de la desena trobada de la JONC a Salou

Signatura de la desena trobada de la JONC a Salou

Un total de 115 joves del país que conformen la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) estan duent a terme a les sales del TAS el tradicional encontre de Nadal que tindrà el punt àlgid el proper dilluns 30 de desembre amb el Concert de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya al Teatre Auditori de Salou  i el 2 de gener amb el Concert de la Jonc alevins així com un tercer concert pels residents del Casal d’Avis del municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el gerent de les JONC, Antoni Pallès, han signat el conveni de col·laboració entre la Fundació de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i l’Ajuntament de Salou, que segella la voluntat  d’ambdues parts per tal que la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) continuï realitzant les trobades de Nadal al municipi des de la  vessant formativa i concertística.

Fruit d’aquest conveni, durant deu dies els joves que conformen l’agrupació duen a terme una formació intensiva en unes jornades de treball que inclouen classes de perfeccionament instrumental, treballs de repertori de música de cambra, així com també la preparació d’un programa simfònic i uns concerts.

L’alcalde ha manifestat com “el concert de les JONC i de les JONC Alevins ja forma part de la programació de Nadal que any rere any oferim perquè creiem que és una gran oportunitat pel planter de joves que hi participa però també és una gran oportunitat pels amants de la música de gaudir de grans concerts sense desplaçar-se”.

Per la seva part, Antoni Pallès ha explicat com “les JONC té dins dels seus objectius principals facilitar una formació orquestral integral als joves músics del nostre país, col·laborar activament en la inserció dels joves músics en la vida laboral a més de contribuir a la formació i a l’enriquiment de nous públics”, ha assenyalat.

Entre els concerts programats, destaca el del 30 de desembre, a les 8 del vespre, a càrrec de la JONC i el Cor Bruckner al TAS. El programa permetrà escoltar Bruckner, Missa en mi menor, del director Manel Valdivieso, i la directora del cor, Júlia Sesé. Les entrades per aquest concert tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir a les oficines del TAS i també per Ticketmaster.

/* JS para menú plegable móvil Divi */