.

Foto de família dels protagonistes de la presentació del vídeo

El nou vídeo promocional Cambrils 100×100 Authentica recull d’essència de Cambrils en tres minuts d’emocions, sensacions, aromes i textures. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, han presentat avui aquesta peça audiovisual realitzat pel Patronat de Turisme amb l’objectiu de transmetre el caràcter autèntic, singular i únic de la destinació, més enllà dels seus atractius turístics i llocs d’interès.

La presentació s’ha portat a terme al Cinema Rambla de l’Art i ha comptat amb l’assistència de regidors i tècnics de l’Ajuntament, així com professionals del sector turístic i representants d’empreses implicades en la realització de l’espot promocional.

El vídeo també rep el nom de 100×100 Authentica perquè totes les persones que hi ha participat són cambrilenques, des dels creatius i els productors fins als compositors de la banda sonora, el locutor o els actors i actrius. El treball és el resultat de més d’un any i mig de feina de les empreses cambrilenques Lypsum i Synestesic, conjuntament amb el Patronat de Turisme i de totes les persones col·laboradores, que s’han implicat en la producció del vídeo.

L’espot, amb una gran qualitat d’imatge i so, posa en valor de manera molt intimista i personal, la part més sensorial i emocional de la destinació: què sent Cambrils, la seva relació amb la llum, la seva gent, la cultura, la terra i el mar.

L’alcaldessa, la regidora i la directora del Patronat de Turisme han assegurat que la millor manera de presentar i comercialitzar qualsevol producte és transmetent la seva essència des del cor i han destacat la dificultat i el repte que ha suposat realitzar un vídeo que trenca amb els típics espots d’atractius turístics per plasmar les sensacions que donen personalitat pròpia a Cambrils en imatges, so i veu. També com a novetat, aquesta és la primera vegada que un vídeo del patronat té locució, una veu que no deix indiferent, amb versió en català, castellà i anglès, i subtitulada a la resta d’idiomes.

El vídeo 100×100 Authentica conviurà amb la resta de peces promocionals del Patronat com el vídeo genèric vacacional, el familiar, l’esportiu i el gastronòmic. A més, d’aquesta nova peça se’n desgranaran posteriorment d’altres més temàtiques com la nàutica, la cuina, la pesca, la pagesia, els esports i les persones.

Durant la presentació les persones assistents han pogut veure el vídeo en pantalla gran i, en acabar l’acte, s’ha servit un tast de vi gentilesa del celler Rosa M. Torres de la DO Conca de Barberà.