.

Imatge de la Cavalcada Reis de Tarragona l'any 1956. Foto: Tarragona Antiga

Imatge de la Cavalcada Reis de Tarragona l'any 1956. Foto: Tarragona Antiga

Tarragona ha programat durant aquest mes de desembre diversos actes per celebrar els cent anys de la cavalcada de reis de la ciutat. Començaran avui mateix a les 19h amb la inauguració de l’exposició ‘100 anys de la festa i cavalcada dels Reis Mags d’Orient de Tarragona’, que es podrà veure al Refugi1 del Moll de Costa.

D’altra banda el proper dia 13 a les 19h es presentarà el llibre, que sota el mateix nom de l’exposició, ha estat un intens treball de Joana Virgili i Francesc Virgili.

Actes complementaris

Actes complementaris

L’acte se celebrarà al Saló de Plens de l’Ajuntament, on també s’atorgaran diplomes al mèrit cultural a Joan Beneito Plana i Jordi Cortat Salom (a títol pòstum), per la seva dilatada trajectòria en l’organització de la Cavalcada de Reis de Tarragona.

L’acte clourà amb la Marxa dels Reis Mags, composada per a la Cavalcada de Reis de Tarragona per Mossèn Salvador Ritort i Faus, amb lletra de Bernabé Martí i interpretada per Clara Larrañaga de Bofarull (violí) i Maria Arjona Muñoz (soprano), alumnes de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona.