.

.

TOTS 21


Afectació de la cursa, segons informa Tarragona Mobilitat: De 7.30 hores a 13 hores per estacionament prohibit o talls al recorregut marcat així com accessos i a totes les línies de bus excepte la L13. Més detalls: http://ow.ly/gT9k30kpwvQ #INCIDviaTGN #INCIDbusTGN

Un total de 1.245 corredores participen a la 5a Women Race El Corte Inglés pels principals carrers de Tarragona, mostrant la seva vessant solidària a favor d’AFANOC. La cita se celebra a menys de dues setmanes de la inauguració oficial dels Jocs Mediterranis, dels quals El Corte Inglés és patrocinador oficial. Aquest miler de persones reforcen l’objectiu de Tarragona 2018 de posicionar-se com un model de referència en l’organització d’esdeveniments esportius i de potenciar la participació femenina en qualsevol pràctica esportiva de la ciutat.

Les 9.30 és l’hora d’inici d’aquesta prova de 5 kilòmetres, i que organitza l’Associació Esportiva Ciutat Vella. Entitat sense ànim de lucre que promociona l’esport com a eina educativa i de cohesió social, i que inverteix els seus recursos a organitzar projectes educatius i solidaris, com és la Women Race.

En finalitzar la cursa, tindrà lloc la cerimònia d’entrega de medalles a les tres primeres classificades absolutes. Més endavant, el divendres 15, a les 18.30 hores, la sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Tarragona homenatjarà les tres primeres classificades de cadascuna de les categories existents, que obtindran un trofeu.

La solidaritat, més protagonista

AFANOC Tarragona repeteix, per tercer any, com a entitat beneficiària de la cursa. Durant el període d’inscripcions, l’organització ha posat a la venda samarretes, bufs i gorres solidàries i ha obert un “Dorsal 0” per augmentar la recaptació a favor d’aquesta entitat.

La suma total recaptada es donarà a conèixer el divendres 15, durant l’entrega de premis a les tres primeres classificades de cada categoria. Aquesta donació ajudarà a reforçar els projectes locals d’AFANOC contra el càncer infantil; com ara el suport psicosocial integral de forma continuada durant tot el procés de la malaltia o l’acompanyament dels infants i llurs famílies, tant en el context hospitalari com al lloc de residència.

Col·laboradors

La Women Race El Corte Inglés és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, Tarragona 2018, Protecció Civil, Federació Catalana d’Atletisme, Creu Roja, Coca-Cola i de representants del voluntariat corporatiu d’El Corte Inglés. L’Associació Esportiva Ciutat Vella, organitzadora de la cursa, també aporta una cinquantena de voluntaris que vetllen pel bon funcionament de la prova.