.

Una imatge del partit

El Messer CBT femení va aconseguir ahir per la tarda una important victòria davant un bon rival amb el que estava empatat a la classificació. I tot va començar amb un Inici espectacular del Messer que va aconseguir posar la primera diferència important al marcador, amb un parcial 12-2 en el minut 4 del primer quart. Aquest inici va ser un miratge. Les visitants van anar remontar fins a posar-se per davant durant el primer quart. Un triple de Laura Doménech (14 punts) va aconseguir empatar el partit al final del primer període (22-22).

El segon quart va començar amb dos triples consecutius del Viladecans li donaven avantatge (22-30). El Messer aconseguia refer-se fins a posar-se dos punts a sota en el marcador, però un mal final de període faria que les visitants anessin al descans 6 punts per sobre. (37-43).

A la represa, Viladecans era capaç de mantenir la distància en l’electrònic (41-49) però l’excel·lent actitud de les totes les jugadores Messerianes combinat amb una gran i inspirada Alicia Villegas (21 punts) van fer que les jugadores d’Albert del Rei comencessin els darrers deu minuts amb una mínima diferència la marcador (52-50). I aquesta diferència es va ampliar durant els primers minuts del darrer quart fins els 7 punts (61-54). La bona defensa en els últims minuts de partit, a més d’una bona direcció de joc de les bases Sandra Pascual i Anna Bosch van fer que el Messer sumés la seva 12a victòria (67-61).