.

.

TOTS 21

Moment de la inauguració amb l’alcalde, Carles Pellicer; el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; el president i propietari de Vermuts Miró, Xavier Martínez i Serra i la vicealcaldessa de Reus i presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó. Foto: Cedida

Vermuts Miró ha inaugurat aquest dijous un nou centre logístic que amplia les actuals dependències que l’empresa té al polígon industrial Agro Reus. El president i propietari de Vermuts Miró, Xavier Martínez i Serra, ha estat l’encarregat de presidir l’acte aprofitant la visita que el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha dut a terme a les instal·lacions de la companyia. També hi han assistit l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa de Reus i presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Carles Prats; i la delegada territorial del Govern i regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge de l’Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès.

La nova nau logística té una superfície de 2.294 metres quadrats que se sumen als més de 3.000 que ja estaven operatius. La seva construcció augmenta considerablement la capacitat d’emmagatzematge i se circumscriu dins dels plans que Vermuts Miró té en marxa per consolidar la seva posició al mercat nacional i potenciar l’internacional.

El president i el propietari de Vermuts Miró ha explicat de primera mà la història de l’empresa i el procés d’elaboració del vermut. Després s’ha procedit a la part més protocol·lària amb la cerimònia del tall de cinta, que ha deixat definitivament inaugurada la nova nau. La visita ha finalitzat amb el tast d’alguns dels principals vermuts de Vermuts Miró i amb la signatura del Llibre d’Honor per part del conseller Roger Torrent.

Redacció