TOTS 21

Imatges dels lliuraments dels premi. Fotos: Cedides

Aquest passat dimarts 12 d’octubre, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va lliurar el Premi a la Concòrdia Fede Baillo 2021 a la Colla Castellera Xiquets de Cambrils. Va rebre el guardó el president dels Xiquets de Cambrils, Marc Luque, de mans de Carles Anguera, president de Vent d’Estrop, que va destacar el vincle de col·laboració i amistat que uneix a les dues entitats. Ressaltant l’agraïment, el suport, el compromís i amistat que hi ha entre els dues entitats cambrilenques. Fent palès també el missatge de solidaritat amb la Colla Castellera per la situació que han patit en aquest temps de pandèmia, on han vist paralitzada la seva activitat, deixant de fer el que més els hi agrada, aixecar castells.

El lliurament del Premi a la Concòrdia el va fer com en els anys anteriors la vídua del Fede Baillo, Anna M. Ollet, amb la presència del germà del Fede, Juan Pedro Baïllo i d’altres familiars. De nou el record de l’acte ha estat un quadre commemoratiu del pintor cambrilenc Alberto Insa lliurat a la Colla Castellera, aquesta vegada amb la imatge del far vermell.

És la quarta vegada que Vent d’Estrop lliura aquest Premi a la Concòrdia Fede Baillo per agrair la col·laboració del teixit social cambrilenc a les activitats que porta a terme el club. Els anys anteriors havien rebut el reconeixement l’Associació l’Arjau Vela Llatina de Cambrils el Club Nàutic de Cambrils i la Confraria de Pescadors de Cambrils.

Redacció