Una falsa alarma de bomba fa acordonar la Sagrada Família

Imatge extreta del Twitter de l’atuació d’aquesta nit

Una falsa alarma ha fet acordonar la Sagrada Família de Barcelona. Una furgoneta havia despertat sospites i s’ha cofinat els veïns a les seves cases.

Es tractava d’una falsa alarma. Hi ha hagut fins i tot persones emmanillades arran de l’operatiu. Els Mossos han fet tres grans controls de carretera a les entrades de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra havien desallotjat aquest dimarts a la tarda l’estació de metro de Sagrada Família de Barcelona i acordonat els voltants del temple d’Antoni Gaudí pels controls antiterroristes, segons havien explicat fonts oficials. Aquest vespre es juga el Barça-Juventus de Campions League, de gran repercusió internacional.

La policia catalana ha confirmat que “en el marc de l’operatiu” antiterrorista havia decidit desallotjar la basílica i tots els comerços de la zona, a més d’evacuar els vianants que hi havia en aquesta àrea. També s’ha activat la unitat dels Tedax per examinar una furgoneta sospitosa per activar el servei Tedax per examinar una furgoneta sospitosa estacionada als voltants.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *