.

.

TOTS 21

Imatge del guanyadors del Vichy Catalan Vòlei Tour. Foto: Cedida

Imatge del guanyadors del Vichy Catalan Vòlei Tour. Foto: Cedida

La platja de la Paella de Torredembarra va acollir el cap de setmana del 20 i del 21 d’agost la última prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya abans de la disputa de la gran final del Circuit Català 2016 que tindrà lloc el primer cap de setmana de setembre a Mataró.

Els experimentats Lluís Badosa i Agustín Correa van assolir a Torredembarra la seva cinquena victòria d’aquest estiu en el Circuit Català de vòlei platja en superar en la final a Gerard Aguilà i Bruno Roxlo. El podi el van completar els joves Ferran Serra i Conrad Rovira que en la final de consolació van derrotar als tarragonins Dídac Jiménez i Christian Vives per pujar una vegada més aquest estiu al podi d’una prova del Vichy Catalan Vòlei Tour.

En el torneig femení, la parella provinent de Madrid, Evangelia Merteki i Carmen Martínez, van derrotar en la gran final a les multi campiones de Catalunya Carla Martínez i Marta García. En el retorn a terres catalanes de la grega i la madrilenya després dels seus compromisos al circuit estatal, van tornar una vèncer en una igualada prova en la que van completar el podi Núria Comí i Sandra Campo, que en la final de consolació van derrotar a Zoe Bardasco i Júlia Castanys.

La prova de Torredembarra va finalitzar amb l’entrega de premis, a la qual van assistir l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor d’Esports, Raül Garcia. Ara, el Vichy Catalan Vòlei Tour ja espera la celebració de la gran final que tindrà lloc a Mataró els dies 3 i 4 de setembre i que tancarà un intens estiu de Vòlei Platja al llarg del litoral català.

Imatge del podi femeni del Vichy Catalan Vòlei Tour. Foto: Cedida

Imatge del podi femeni del Vichy Catalan Vòlei Tour. Foto: Cedida