.

.

TOTS 21

La segona edició d´aquest esdeveniment familiar fa possible una visita diferent i plena de màgia al Parc Samà. Foto: Cedida

El Christmas Garden Market torna al Jardí Històric del Parc Samà aquest cap de setmana, des del divendres 17 de desembre fins al diumenge 19, en sessions de matí (10 a 14 hores) i tarda (17 a 21) amb més de cinc hectàrees il·luminades i decorades amb motius propis del Nadal, a més de 15 espais d’artesania i comerç local on adquirir els regals tradicionals en aquestes dates. L’ambientació nadalenca del parc, idònia per passar temps de qualitat en família, es mantindrà fins després de Reis.

Les famílies es trobaran amb un pessebre de grans dimensions, i els més petits podran deixar la seva carta a la gran bústia dels Reis Mags ubicat al peu de l’escalinata del palau. El dissabte 18, a partir de les 18 hores, hi ha previstes activitats d’animació infantil. Durant el dia els visitants gaudiran de 14 hectàrees de llibertat a l’aire lliure, en plena natura, amb la inspiració de la música nadalenca de fons i l’atractiu afegit del mercat. Al capvespre, en un recinte reduït a cinc hectàrees, comença el xou de llums, combinat amb música clàssica al palau, i com a novetat aquest any, un itinerari lluminós fins a la torreta del llac.

La segona edició d´aquest esdeveniment familiar fa possible una visita diferent i plena de màgia al Parc Samà: «La nostra decoració aprofita al màxim els elements naturals del parc, i la il·luminació nocturna realça la bellesa dels arbres i de les principals construccions per transportar a tots els visitants, no només els més petits, una atmosfera relaxant per gaudir de la família, un món de calma i benestar on desapareixen les presses i l’estrès», explica la directora, Marketa Stverakova. El Christmas Garden Market aspira a dinamitzar les compres de proximitat, en una aposta per celebrar un Nadal responsable i saludable, amb un consum conscient i regals sostenibles.

Per garantir la seguretat dels visitants i del personal, el Parc Samà compleix amb un estricte protocol: aforament limitat, control de distàncies i màscara obligatòria als espais interiors. També es recomana la compra en línia de les entrades per l’esmentada limitació de l’aforament. El preu és de 10 euros per als adults (sis euros els nens més grans de set anys i sèniors més grans de 65). El tiquet és vàlid per a tot el dia, i es pot combinar la visita diürna amb la nocturna. Els socis amb passi anual podran accedir a totes les sessions durant els 20 dies abonant només un cop cinc euros per família. Els dies 24 i 25 el Parc Samà romandrà tancat.

La II edició del Christmas Garden Market Parc Samà ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el teixit comercial i l’Ajuntament de Cambrils, i al patrocini d’entitats i empreses com Secomsa, Comaïgua, Yzaguirre, Cellers Rosell Mir, San Miguel, Aneto i ANAV.

Redacció