TARRAGONA 21

Imatge durant el Concurs Internacional de Focs de Tarragona per part de la Pirotècnia del Mediterraneo. Foto: Andrea Palma

L’empresa valenciana Pirotecnia del Mediterráneo de Vilamarxant (Castelló) participa per segona vegada en la 29a edició de Concurs Internacional de Focs de Tarragona. El seu torn durant aquest concurs ha sigut durant la tercera jornada darrere de la granadina Pirotecnia Alpujarreña.

Durant divuit minuts la Pirotecnia del Mediterraneo va preparar un espectacle pirotècnic impressionant, on l’objectiu era una combinació de colors i llums amb molt de soroll. A més, va acabar el seu espectacle al més pur estil d’una mascletà valenciana.

La Pirotecnia del Mediterraneo va assolir el primer premi nacional l’any passat en la 28ª edició del Concurs a Tarragona. Enguany ha complit el seu objectiu, mostrar el seu potencial de les noves nissagues pirotècniques valencianes.

Aquesta mateixa empresa acumula tota la seva experiència d’altres tallers pirotècnics on el seu gerent, Antonio Garcia Juan, ha participat anteriorment fins que va crear la Pirotecnia del Mediterraneo, més de 15 anys d’experiència. A més, compte amb un gran equip professional. Ha participat en tota mena de tallers com per exemple les festes de la Magdalena (Castelló) i el Concurs Internacional de Focs de Donostia o el Ejido.
La quantitat de massa pirotècnica que van utilitzar per aquest espectacle ha sigut de 640 kg.

Demà serà l’últim torn del concurs amb la participació de l’empresa francesa, Aquareve Artifice i diumenge a les 12h serà el moment de conèixer al guanyador d’aquest disputat concurs.

 

Andrea Palma