.

.

TOTS 21

Un moment del lliurament de la Medalla de la Ciutat a les Carmelites. Foto: Tjerk van der Meulen

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha lliurat aquesta tarda la medalla de la a la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes en un acte celebrat al saló de Plens del Palau Municipal.

El consistori entrega aquesta medalla en reconeixement als 150 anys de la seva fundació a la ciutat de Tarragona. El conseller d’educació Manel Castaño, ha glossat la trajectòria de la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes i ha destacat la voluntat des de la seva fundació, de crear una comunitat de germanes que vetllés pels infants del carrer, els eduqués i que també tingués cura dels malalts a domicili, sent coneguda popularment a Tarragona com les Monges Carmelites de la Vetlla”.

A continuació l’alcalde, Pau Ricomà, ha fet el lliurament de la medalla de la ciutat a la Superiora Provincial de la Província Francisco Palau-Europa de la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes, Germana Teresa Vives Pertusa.

L’alcalde ha expressat el seu agraïment per una comunitat que “sempre ha tingut cura de les germanes es van encarregar de fer les cures i d’educar als tarragonins nouvinguts de llavors i fins ara”. Per la seva banda, la germana Vives Pertusa ha agraït el reconeixement.

L’acte ha finalitzat amb una interpretació musical a càrrec de l’Estudi, escola de música de Tarragona.