.

.

TOTS 21

Imatge de la nova entrada. Foto: Cedida

Ja s’ha posat en funcionament el nou accés a Cambrils per l’avinguda Nova Augusta (antiga carretera N-340), que ara compta amb doble carril de circulació d’entrada i de sortida, i amb voreres més amples amb mobiliari urbà i arbrat pel passeig dels vianants fins a la riera d’Alforja.  

Les obres formen part de la urbanització de l’entorn del nou Mercadona, dins de l’àmbit obligatori del Polígon d’Actuació Urbanística 13 L’Alforja, tal com preveu el Pla d’Ordenació Urbana gestionat pel Departament d’Urbanisme. És per això que l’actuació ha anat a càrrec del mateix supermercat, que obrirà portes el proper 27 de març.  

En el futur, la previsió és continuar urbanitzant la rambla central de Nova Augusta. A més, l’actuació urbanística inclou la cessió a l’Ajuntament d’un solar al davant del Molí de les Tres Eres, entre el Mercadona, la plaça, el carrer Pere Moretó i l’avinguda Nova Augusta. En aquesta parcel·la, seguint el Pla d’Actuació, l’Ajuntament hi construirà 45 pisos d’habitatge dotacional, a més d’una àmplia zona verda i un espai destinat a jocs infantils.