.

Mossa disputant una pilota. Foto: Fabian Acidres.

Llegiu la CRÒNICA DEL DERBI.

FINAL! El Reus s’emporta el derbi gràcies a un gol de Máyor en el minut 90.

90′ Ràpid contraatac reusenc que Máyor culmina batent per sota a Reina. (0-1)

87′ Barreiro reclamava un penal per mans d’un defensa roig-i-negre

85′ El Nàstic ja amb tot i a la desesperada. Més amb el cor que amb el cap

80′ Emaná!! El camerunès la trenca, però es troba am un imperial Badia!

78‘ El partit es trenca. El Reus s’estira i el Nàstic busca l’atac directe. Jose Carlos per Lobato és el darrer canvi grana

70′ Álex López deixa el seu lloc a Manu Barreiro, que torna a jugar tres partits després. Per part del Reus, Querol abandona el terreny de joc enmig d’una sonora xiulada. Jorge Díaz el substitueix.

69′ Badia!!!! Aturada increïble del porter reusenc en un córner a rematada de Perone

67′ Reina refusa amb els punys una falta perillosa servida per Vítor Silva.

62′ El Nàstic segueix buscant la porteria de Badia, però no aconsegueix connectar en els metres finals

56′ El Reus fa un canvi de cromos al mig del camp. Garai deixa el seu lloc a Albístegui.

54′ Primer canvi. Marxa Muñiz i entra Jean Luc!

50′ El Nàstic ha sortit decidit. Muñiz ho prova amb un xut que marxa desviat.

46′ Arrenca la segona meitat sense canvis! L’assistència d’avui és de 12.541

45′ FINAL DE LA PRIMERA MEITAT. Domini clar del Nàstic, amb dues bones ocasions davant d’un Reus que no ha creat perill. El derbi es decidirà en la segona part.

38′ Joc massa aturat per faltes i interrupcions del Reus. L’ambient es comença a crispar. El públic no està content amb algunes decisions de l’àrbitre Pizarro Gómez.

33′ Després d’una falta lateral, Tejera ho prova des de dins de l’àrea. Badia, atent, atura sense problemes

32′ Segueix sent el Nàstic qui porta tot el pes del joc. El Reus no ha inquietat la porteria de Reina.

25′ Zahibooooooo! Muñiz serveix un servei de cantonada perfecte, però la rematada del francès marxa fregant el pal esquerra de Badia!

20′ Els nervis i la tensió es deixen notar. Interessant veure avui el duel entre Querol i Tejera.

16′ Lobato prova la primera rematada des de la frontal que atura Badia sense problemes.

11′ Tot el joc es centra en la zona del mig del camp. El Nàstic no trenca la línia de pressió del Reus.

4′ El conjunt grana és qui controla el partit i ja ha tingut una primera arribada amb una centrada de Muñiz que no ha trobat rematador

1′ Arrenca el partit amb les primeres possessions per al Nàstic!

18:54h. El Nou Estadi es prepara per realitzar un mosaic de benvinguda! Ambient espectacular amb tot el camp ja ple!

18:48h. Nàstic i Reus es retiren als vestidors! En 10′ arrenca el derbi!!!

18:42h. El Nou Estadi registrarà un ple amb 13.000 persones. El club va decidir obrir dues parcel·les de la Preferent Superior per primera vegada aquesta temporada. També hi haurà 355 seguidors roig-i-negres, situats a la zona del Gol de Mar.

18:39h. Per la seva banda, el CF Reus presenta tres grans canvis. La baixa del central Pichu Atienza, que no s’ha recuperat de la lesió del passat cap de setmana. Benito torna al lateral dret, mentre que Miramón jugarà per la banda esquerra. Querol també és titular.

18:37h. El Nàstic torna al 4-2-3-1, amb algunes novetats. Molina formarà de central amb Perone. Iago s’asseurà a la banqueta i Suzuki ha quedat fora de la convocatòria. Muñiz torna al mig del camp. Luismi i Barreiro també tornen a la convocatòria després de recuperar-se de les seves respectives lesions.

18:35h Els dos equips ja són sobre la gespa per realitzar l’escalfament! Les graderies es van omplint a bon ritme!

ALINEACIÓ DEL NÀSTIC: Reina,  Mossa, Perone, Xavi Molina, Valentín, Zahibo, Juan Muñiz, Tejera, Emaná, Lobato i Àlex López. A la banqueta: Dimitrievski, Bouzón, José Carlos, Jean Luc, Delgado, Luismi i Manu Barreiro.

ALINEACIÓ DEL CF REUS: Badia, Miramon, Olmo, Melli, Benito, Folch, López Garai, Vítor Silva, Querol, David Haro i Máyor. A la banqueta: Codina, Babic, Fran Carbia, Chrisantus, Albistegui, Jorge Díaz, Miguel Garcia.

17:55h. Les portes de l’Estadi ja s’han obert! Els aficionats van accedint a les seves localitatats de mica en mica

17:35h. Ja tenim a tots dos equips a les instal·lacions del Nou Estadi! En poc més de mitja hora coneixerem les alineacions oficials

17:30h. VÍDEO: L’autobús del Nàstic arriba al Nou Estadi!

17:28h. VÍDEO: L’autobús del CF Reus arriba al Nou Estadi.

Bona tarda i benvinguts al minut a minut del derbi entre el Nàstic i el CF Reus!

Des de Tarragona21 us oferirem tots els detalls del partit que arrencarà al Nou Estadi en menys de dues hores!