.

Les jugadores tarragonines, celebrant la victòria. Foto: Cedida

Segon partit de la temporada del Sènior A de Copa Catalunya com a visitant i primer triomf de la temporada lluny del Sagrat Cor. L’equip Lila ha guanyat (46-60) contra el CB Igualada en un gran partit coral de tot l’equip en el tercer quart.

A l’inici del partit a l’equip li ha costat trobar avantatges en atac i els percentatges ofensius han sigut molt baixos, acabant 6-8 el primer període. Cal destacar que en defensa l’equip tarragoní ha seguit el pla de partit i ha demostrat molta solvència en aquest aspecte. En el segon quart, el TGN Bàsquet s’ha començat a sentir més còmode en el joc arribant a la mitja part amb un resultat a favor de 19-23.

A la represa, les Liles han fet un tercer quart molt bo. El tècnic Marc Rovirosa explica el moment clau del partit: “L’equip s’ha endollat: ha recuperat pilotes en defensa, ha estat encertat en atac i hem pogut obtenir un avantatge considerable a l’electrònic (32-42)”. En la recta final del matx, les tarragonines els hi ha costat atacar la defensa zonal que ha platejat l’equip de l’Anoia, però a partir de la bona selecció de tir en atac, ha permès acabar el partit amb una diferència solvent al marcador i encadenar la segona victòria consecutiva a la Lliga (46-60).