.

.

TOTS 21

Sabaté, amb Noemí Llauradó, durant l’acte. Foto: Tots21

Josep Manel Sabaté repeteix com a candidat a l’Alcaldia de Castellvell del Camp per ERC amb el 90 per cent del programa electoral enllestit, tot i els rigors de la pandèmia, ‘gràcies al millor equip de treball que he tingut mai’, s’ha confessat en la presentació de la seva candidatura, que s’ha celebrat aquest dijous al Casal d’Entitats de la mà de la coalcaldessa de Reus i presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó.

Imatge del públic que ha assistit a la presentació de la candidatura. Foto: Tots21

Fidel al seu estil proper, que genera confiança entre la gent, Sabaté ha desgranat l’acció de govern desenvolupada en aquests quatre anys, anys marcats per la covid, i ha explicat els motius que l’han dut a presentar-se de nou, una acció de govern col.lectiva que ha fet que ‘Castellvell sigui coneguda’ i s’hagi posicionat ‘com a referent cultural de la zona’, al temps que ha assolit liquidar un deute municipal heretat d’1,1 milions d’euros i poder acabar l’any ‘a zero’. A més, durant el mandat ‘l’Ajuntament ha invertit per valor de 2,7 milions d’euros’.

Jordi Jové, al centre, en acabar l’acte. Foto: Tots21

L’alcaldable, que ha participat en la presentació amb un format d’entrevista -que ha conduït el regidor de Salut i Comunicació, Jordi Jové, mà dreta de Sabaté aquests quatre anys i especialment actiu en afrontar la pandèmia-, ha anunciat que el mandat que ve ‘es farà l’Auditori municipal’ -ja s’han adquirit els terrenys on s’aixecarà- mentre ha donat esperances perquè les torres de mitja tensió de la urbanització El Pinar siguin per fi soterrades. ‘L’Ajuntament ha previst destinar 130.000 euros a tal fi, i el de Reus també ho va fer. No vam defallir quan en 2018 no es van soterrar les torres’, ha subratllat Sabaté, que ara ja veu aliniades les forces, només pendents ‘que s’aprovin els pressupostos de la Generalitat’, que contemplen el soterrament de les línies, ha destacat la presidenta de la Diputació.

Fer visitable el refugi antiaeri de la Guerra Civil -una reclamació d’ERC des que era a l’oposició- i fer més sostenible el municipi amb la instal.lació de plaques fotovoltaiques a equipaments municipals o acabar el vial que condueix a Castellmoster són altres motius per treballar els quatre propers anys des de l’Alcaldia.

‘No us defraudarem’, ha conclòs Sabaté, que ha insistit en la idea de ‘canviar Castellvell i que ens coneguin’, fent del poble ‘un municipi republicà, que aposti clarament per la independència i on tots us sentiu a gust de viure-hi’.

L’acte ha comptat amb la presència de la diputada de la Diputació Camí Mendoza, el diputat Carles Castillo, la presidenta regional, Irene Aragonès, i alcaldes de la comarca.

Jaume Garcia