.

.

TOTS 21

Força gent passant davant de l’espai cultural de Cal Cabaler. Foto: Tarragona21

Creixell ha viscut un arrencada apoteòsica de la sisena edició del Mercat Medieval, amb una riuada de gent durant la tarda que ha omplert el casc antic. S’ha hagut d’habilitar zones d’aparcament i desviament de trànsit en previsió de la gentada que s’esperava, que ha coincidit amb una retenció de deu quilòmetres viscuda al voltant de les set de la tarda a l’N-340 al pas per la vila.

La dansa del ventre, interpretada aquesta tarda. Foto: Tarragona21

Seixanta parades de productes artesans, especialment gastronòmics, es troben plantats a Creixell aquest cap de setmana. Productors o venedors vinguts de Valls, de Mollet del Vallès, de la subcomarca gironina del Bisaura, de Figueres, de Llagostera, de València i de Creixell, entre altres llocs, ofereixen fins diumenge una gran varietat de productes.

Parada de venda de secallona de Cal Garí, de Valls. Foto: Tarragona21

Una cercavila amb l’arbre màgic dels Joglars de la Bóta ha obert al matí els actes que omplen el Mercat, i de tarda la plaça Major s’ha omplert per seguir un espectacle de dansa del ventre. Al vespre era previst que tingués lloc un espectacle de foc dels Joglars de la Bóta.

Joan, de Figueres, ven el prestigiós formatge Idiazábal. Foto: Tarragona21

Diumenge, Creixell oferirà a les 12 una cercavila amb els gegant de Creixell Gilmundo i Minerva, una altra cercavila, però de malabars, a les sis de la tarda i una posterior a les 19 hores a càrrec de Sons de la Cossetània.

Francesc, de Mollet, té una parada de garrapinyades. Foto: Tarragona21

Stephanie Chávez, nutricionista-dietista de Tarragona. Foto: Tarragona21

Formatges de Cal Verdaguer, de Valls. Foto: Tarragona21

Tot tipus de patates. Foto: Tarragona21

Cal Cabaler obre fins dimenge l’exposició de Jujol. Foto: Tarragona21