.

.

TOTS 21

Cartell de la famosa pel·lícula

Cartell de la famosa pel·lícula

El dissabte 21 de febrer, a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp en motiu del 35è aniversari de l’Oscar atorgat als millors efectes visuals, l’empresa Versión Digital tornarà als cinemes el clàssic de Ridley Scott. Serà només una setmana, en què es podrà veure la versió restaurada d»Alien, el octavo pasajero’, tot un referent per a una generació de fans de les pel·lícules fantàstiques i una possibilitat única per al public jove de poder gaudir del film a la gran pantalla.

El director Ridley Scott presenta un muntatge diferent, amb alguns ajustos i canvis que incorporen escenes inèdites.
L’Ajuntament de Vilallonga del Camp aposta pel bon cinema i pot presumir de sala, una de les poques que queden de domini municipal. L’any passat va celebrar l’efemèride dels 50 anys de la Sala del Centre Recreatiu. Va substituir el projector analògic per un de digital per estar a l’avantguarda.

L’alt nivell qualitatiu de la sala va ser subratllat recentment pel director de cinema Jesús Monllaó.

Recordar que cada diumenge a la tarda, es projecta una pel·lícula en dos sessions diferents. El proper dimarts, 24 de febrer, en directe des de la Royal Opera House de Londres es podrà gaudir de l’òpera L’Holandès errant.