.

.

TOTS 21

El concurs de pesca del calamar es va celebrar dissabte. Foto: Cedida

El concurs de pesca del calamar es va celebrar dissabte. Foto: Cedida

40 embarcacions han participat aquest dissabte a la desena edició del Concurs de Pesca del Calamar del Club Nàutic Cambrils. A una tarda de pesca amb molts bons resultats per als participants, 216 calamars i 33 sèpies, s’hi va sumar un sopar de celebració que va reunir a 150 persones a Cambrils.

El tret de sortida al 10è Concurs de Pesca del Calamar organitzat el Club Nàutic Cambrils es donava a dos quarts de quatre en punt. Les 40 embarcacions participants arrencaven motors rumb a les millors posicions per aconseguir el major nombre de captures possible. 36 de les 40 embarcacions van obtenir captures després de quatre intenses hores de pesca que finalitzaven amb el pesatge per part de cada un dels participants, una estona que es va completar amb l’entrega dels primers obsequis i un caldo a la carpa de pesatge.

El Reial Club Nàutic de Tarragona es va endur els tres primers premis de la jornada. L’embarcació Martina, de Simon Macias, n’era la guanyadora, amb un total de 16 calamars i 2 sèpies. El Cranc Pelut Dos, de Salvador Roig, quedava en segona posició amb 13 peces pescades i Forofis, de David Carrasquilla, va ser el tercer classificat, amb 12 captures. El premi a la peça major se la va endur l’embarcació Arlekinoa, de Kiko Chinchilla, del Club Nàutic Salou, amb un calamar de 900 grams.

La quantitat de captures aconseguides va ser de 216 calamars i 33 sèpies.

A dos quarts de nou del vespre arrencava al sopar, servit en una gran carpa situada a les instal·lacions del CNCB. Els participants i acompanyants van gaudir de la celebració del desè aniversari del concurs de pesca i la vetllada es va completar amb el sorteig de diferents obsequis gentilesa dels patrocinadors de l’esdeveniment.

Des de la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils celebren el rècord de número d’embarcacions participants en aquesta competició i el bon ambient viscut durant tota la jornada. Fet que referma l’aposta del Club per la difusió i promoció de la pesca, que contempla diferents accions al llarg de tot l’any amb jornades obertes de pesca, formacions, xerrades i diferents competicions.