.

.

TOTS 21

L’empordanès Mazoni com a cap de cartell a la Capsa. Foto: Guille Soler

Un total de 1.168 espectadors van poder gaudir de música en directe gràcies a les produccions de l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) dins el programa de festes de Santa Tecla: el Capsa Music Festival el dia 18 i els concerts de ‘La Música del Diable’ els dies 20 i 21. Aquests esdeveniments han suposat la programació de vuit formacions artístiques diferents, la majoria de Tarragona i el seu entorn. Des de l’aMt “valorem molt positivament la resposta del públic en el retorn a una situació de normalitat, després de les darreres dues convocatòries de Sant Magí, molt condicionades pel context pandèmic”.

Així, el XXIII Capsa Music Festival es va tornar a celebrar a la Capsa de Música, seu de l’aMt, amb una assistència total (contant-hi la jornada de portes obertes i el concert de vermut del migdia) de 677 persones. El festival va comptar amb l’empordanès Mazoni com a cap de cartell, a més dels guanyadors de la darrera edició del concurs Sona 9 (Dan Peralbo i el Comboi), dues propostes locals de hip-hop (el veterà Teko i els novells Fòrum), el soul dels vendrellencs Jazzul i, al migdia, la música brasilera del Trio Pixinguinha. L’afluència d’espectadors va ser constant al llarg de les sis hores de música a partir de les 20:00 fins a les dues de la matinada.

Concert d’Anna d’Ivori. Foto: Guille Soler

Quant a ‘La Música del Diable’, es tracta d’un cicle de concerts al peu de l’aqüeducte de les Ferreres que l’aMt coprodueix amb l’empresa Limonium i que ha arribat a la seva tercera edició. Per primer cop sense limitació d’aforament, un total de 491 espectadors van gaudir dels concerts de la Lynne Martin Band i Anna d’Ivori en aquest entorn tan especial. El cicle es tancarà amb el concert de 2UT el 25 de setembre, ja dins les festes de Santa Tecla.

Guille Soler