.

BÀSQUET PLA 60 - CB TARRAGONA 81

A la pista més petita de la lliga els jugadors del CBT van sortir a per totes davant d’una de les millors plantilles de la competició. I amb només quatre minuts i després de tres triples aconseguits per Ben Congiusta, Arthur Alaminos i Antonio Hester, l’entrenador local amb 3-11 al marcador es va veure obligat a demanar el primer temps mort del partit. Els jugadors de Berni havien agafat el control del partit durant. El Basquet Pla es veia incapaç de parar el vendaval de joc dels jugadors de Tarragona que van aconseguir acabar els deu primers minuts amb un clar avantatge de 7-24.

El gran joc desplegat pels homes de Berni durant els primers deu minuts i sobretot l’excel·lent defensa realitzada, va tindre continuïtat durant el segon quart. El tècnic local va intentar canviar la defensa i col·locar-se en zona 2-3, però els jugadors blaus, que vestien de blanc, estaven on fire. A meitat del segon quart la diferencia va superar els 20 punts, 12-33. Va ser a partir d’aquest moment que el Bàsquet Pla va reaccionar, sobretot gràcies a la falta d’encert durant aquests minuts en el tir exterior dels jugadors tarraconins. Berni es va veure obligat a demanar el seu primer temps mort amb 16-33 al electrònic. Després d’aquest l’equip va se capaç d’aturar la primera reacció dels mallorquins i malgrat la lesió d’Antonio Hester, que al final es va quedar en res, el marcador reflexava un clar i esperançador 25-43 a la mitja part.

El partit estava encarrilat però s’havia de rubricar la gran feina feta durant els primers vint minuts. Bàsquet Pla va deixar clar des del primer minut del tercer quart que volia lluitar el partit fins el darrer minut. Amb poc més de tres minuts de joc, ja havia situat la diferència per sota dels quinze punts. El CBT amb quatre minuts de joc del tercer quart, només havia anotat 3 punts, un triple d’Arthur Alaminos i els locals cada cop es trobaven més còmodes dins del partit. A meridià del tercer quart, i amb 37-48 al marcador, Berni va demanar temps mort per intentar aturar el joc dels Mallorquins. El partit va entrar, fins el final del tercer quart, en uns minuts on cap dels dos equips, es feia amb el control i on els dos equips canviaven cistelles. Al final del tercer quart es va arribar amb 42-54 al electrònic.

El partit s’havia complicat i el CBT veia perillar la barrera psicològica dels deu punts. I aquesta es va trencar a poc de començar els darrers deu minuts. El partit cada cop estava més difícil, però l’equip va reaccionar gràcies a un gran treball defensiu i a excel·lent Arthur Alaminos, que jugant de quatre buscava contínuament les esquenes del joc interior mallorquí. La victòria no es podia escapar i així va ser. Al final 60 – 81 i la primera victòria com a visitants va arribar a les illes.